Automotive Center, el teu taller de Confiança

Taller mecànic, xapa i pintura a Tarragona, Cambrils i Salou

Cuidem del teu Cotxe

Automotive Center estarem encantats d’ajudar-te davant de qualsevol problema que sorgeixi amb el teu vehicle, sigui de la marca que sigui, garantint un correcte manteniment o reparació.

Disposem de personal de contrastada professionalitat per dur a terme qualsevol tasca, ja sigui mecànica, de manteniment, de xapa o de pintura.

Atenció al client

Oferim una atenció personalitzada i de primera qualitat en cadascun dels nostres serveis

Servei professional

El teu vehicle rebrà la cura que mereix i ens comprometem a tenir-lo a punt en el temps pactat

Especialistes en cotxes i motos d’Alta Gama

A Automotive Center estem especialitzats en cotxes i motos d’alta gamma i oferim servei de lliurament i recollida de vehicles. Podem encarregar-nos de qualsevol marca i realitzar tota mena de treballs i manteniments.

Som experts en solucionar problemes de xapa o carrosseria i pintura per a tota mena de vehicles de luxe o de gamma alta. El nostre personal d’àmplia experiència en aquest tipus de vehicles de luxe, ens permet solucionar i reparar els problemes del teu vehicle en el menor temps possible i amb la major satisfacció.

Podem proporcionar-te un vehicle de substitució mentre el teu vehicle es trobi en el taller durant un temps prolongat.

Pintura Standox

Pintura de qualitat Premium; preferent partners de Mercedes, BMW, F1 (Mercedes, McLaren). Una de les principals marques europees de pintures per a cotxes.

Cuidem de Tu

Tenim vocació de servei al client i ens satisfà poder aconsellar i ajudar a tots els nostres clients. Aconseguim allargar la vida útil del teu cotxe o moto i contribuïm a garantir la teva seguretat i la dels teus.

Som el teu amic expert en el sector de l’automòbil, aportant solucions a les teves necessitats diàries. Ens adaptem a les novetats que van apareixent en el sector per oferir un millor servei cada dia.

Confiança

Ens esforcem dia a dia per ser el taller mecànic de confiança dels nostres clients donant el millor de nosaltres

Professionalitat

Comptaràs amb experts en tot el relacionat amb mecànica, xapa i pintura disposats a atendre’t com et mereixes

Companyies Asseguradores

No et preocupis per res!

A Automotive Center treballem amb totes les companyies d’assegurances, tant les habituals com les més recents de contractació en línia.

Mantenim excel·lents relacions amb els seus pèrits, permetent-nos realitzar reparacions amb càrrec a la teva asseguradora de manera ràpida i eficient, sense que hagis de preocupar-te per res.

Articles Interessants del sector

Som un taller Multimarca

Treballem amb totes les marques i models de cotxes i vehicles, tant de gasolina com de gasoil, i fem servir els recanvis oficials i accessoris originals de la marca, seguint els procediments marcats pel fabricant. T’oferim un servei integral perquè puguis despreocupar-te de les reparacions i manteniment del teu vehicle.

Telèfon 877 01 86 42

Si tens algun dubte o consulta o necessites un pressupost sense compromís pots trucar-nos o bé escriure’ns la teva consulta.

Contacta amb nosaltres

Email info@automotivecenter.es

Si tens algun dubte o consulta o necessites un pressupost sense compromís pots enviar-nos un mail o bé fer-ho en el nostre formulari de contacte.

Contacta amb nosaltres

Horari laboral

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 8:00 a 16:00.

Més informació