Reparació de xapa de Qualitat

El millor servei de xapa per al teu cotxe a Tarragona, Cambrils i Salou

Treballs de xapa multimarca

Reparem la carrosseria i interior de totes les marques de vehicles del mercat, sense importar any o model. Estem especialitzats en cotxes d’alta gamma i cotxes clàssics, amb una dilatada experiència en el sector.

Comptem amb professionals altament qualificats per valorar els danys dels vehicles i oferir el millor tractament segons les necessitats.

El nostre objectiu

Proporcionar un servei de màxima qualitat als nostres clients cuidant dels seus vehicles i guanyar-nos així la seva confiança.

Tecnologia avançada

Disposem dels recursos més avançats en tecnologia de gestió per a la major eficiència en la reparació de xapa i pintura.

Especialistes en cotxes d’Alta Gama

Automotive Center estem especialitzats en cotxes d’alta gamma i oferim servei d’entrega i recollida de vehicles. Reparem la carrosseria del teu cotxe amb totes les garanties i amb la millor mà d’obra a través d’un equip altament qualificat en treballs de xapa i pintura. Mentre reparem el teu cotxe, t’oferim un cotxe de substitució gratuïtament.

Reparació de cops i rascades
Reparació de bonys a la xapa
Cotxe de substitució a l’arreglar el teu cotxe
Reparació materials plàstics
Pintat del vehicle sencer
Pintem peces del teu cotxe per separat

Pintura Standox

Pintura de qualitat Premium; preferent partners de Mercedes, BMW, F1 (Mercedes, McLaren). Una de les principals marques europees de pintures per a cotxes.

Som un taller Multimarca

Treballem amb totes les marques i models de cotxes i vehicles, tant de gasolina com de gasoil, i fem servir els recanvis oficials i accessoris originals de la marca, seguint els procediments marcats pel fabricant. T’oferim un servei integral perquè puguis despreocupar-te de les reparacions i manteniment del teu vehicle.

Telèfon 877 01 86 42

Si tens algun dubte o consulta o necessites un pressupost sense compromís pots trucar-nos o bé escriure’ns la teva consulta.

Contacta amb nosaltres

Email info@automotivecenter.es

Si tens algun dubte o consulta o necessites un pressupost sense compromís pots enviar-nos un mail o bé fer-ho en el nostre formulari de contacte.

Contacta amb nosaltres

Horari laboral

El nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00. Divendres de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00.

Més informació