Pintura amb Garantia de per vida

El millor servei de pintura per al teu cotxe o moto a Tarragona, Cambrils i Salou

Treballs de pintura Impecables

Automotive Center disposem dels millors materials i eines per a realitzar el millor treball de pintura per al teu cotxe i amb el menor temps possible.

Oferim una colorimetria exacta, per això fem servir una eina digital d’alta precisió que ens permet mesurar el color per garantir sempre el color correcte.

Medi ambient

Utilitzem pintures amb base d’aigua, ja que no contaminen, respectant així el medi ambient.

Residus

Estem especialment sensibilitzats amb la gestió de residus i apliquem el degut tractament a aquests.

Especialistes en cotxes d’Alta Gama

Automotive Center estem especialitzats en cotxes d’alta gamma i oferim servei de lliurament i recollida de vehicles. Pintem el teu cotxe amb totes les garanties i amb pintures de gamma alta. Mentre pintem el teu cotxe, t’oferim un cotxe de substitució gratuïtament.

Pintem el teu cotxe amb garantia de per vida
Cotxe de substitució en pintar el teu cotxe
Pintures i materials d’alta gamma
Pintem el teu vehicle sencer
Pintem peces del teu cotxe per separat
Pintat del teu vehicle per tècnics experts

Pintura Standox

Pintura de qualitat Premium; preferent partners de Mercedes, BMW, F1 (Mercedes, McLaren). Una de les principals marques europees de pintures per a cotxes.

Som un taller Multimarca

Treballem amb totes les marques i models de cotxes i vehicles, tant de gasolina com de gasoil, i fem servir els recanvis oficials i accessoris originals de la marca, seguint els procediments marcats pel fabricant. T’oferim un servei integral perquè puguis despreocupar-te de les reparacions i manteniment del teu vehicle.

Telèfon 877 01 86 42

Si tens algun dubte o consulta o necessites un pressupost sense compromís pots trucar-nos o bé escriure’ns la teva consulta.

Contacta amb nosaltres

Email info@automotivecenter.es

Si tens algun dubte o consulta o necessites un pressupost sense compromís pots enviar-nos un mail o bé fer-ho en el nostre formulari de contacte.

Contacta amb nosaltres

Horari laboral

El nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00. Divendres de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00.

Més informació