Taller mecànic de Confiança

El millor servei de mecànica per al teu cotxe a Tarragona, Cambrils i Salou

Màxima Confiança

Els nostres millors actius són l’experiència, professionalitat i orientació del client. La satisfacció més gran per a nosaltres és poder ajudar-te a que el teu vehicle gaudeixi d’una llarga vida útil.

Volem seguir sent durant molts anys el taller mecànic de màxima confiança per a tots els nostres clients a través d’un equip professional que garantirà en tot moment les millors prestacions al teu vehicle.

Medi ambient

A Automotive Center complim amb els requisits legals i altres requisits subscrits per l’empresa en matèria mediambiental.

Residus

Estem especialment sensibilitzats amb la gestió de residus i apliquem el degut tractament a aquests.

Especialistes en cotxes d’Alta Gama

Automotive Center estem especialitzats en cotxes d’alta gamma i oferim servei d’entrega i recollida de vehicles. Revisem i reparem el teu cotxe amb totes les garanties de mans de professionals altament qualificats.

Ens encantarà poder ajudar-te i garantir un manteniment del teu vehicle allargant la vida del cotxe obtenint les millors prestacions i la màxima seguretat per a tu i per als teus.

Treballem amb totes les marques
Recanvis originals
1 any de garantia en mà d’obra
Diagnostiquem tot tipus d’avaries
Servei de mobilitat
Transparència en els preus

Pintura Standox

Pintura de qualitat Premium; preferent partners de Mercedes, BMW, F1 (Mercedes, McLaren). Una de les principals marques europees de pintures per a cotxes.

Som un taller Multimarca

Treballem amb totes les marques i models de cotxes i vehicles, tant de gasolina com de gasoil, i fem servir els recanvis oficials i accessoris originals de la marca, seguint els procediments marcats pel fabricant. T’oferim un servei integral perquè puguis despreocupar-te de les reparacions i manteniment del teu vehicle.

Telèfon 877 01 86 42

Si tens algun dubte o consulta o necessites un pressupost sense compromís pots trucar-nos o bé escriure’ns la teva consulta.

Contacta amb nosaltres

Email info@automotivecenter.es

Si tens algun dubte o consulta o necessites un pressupost sense compromís pots enviar-nos un mail o bé fer-ho en el nostre formulari de contacte.

Contacta amb nosaltres

Horari laboral

El nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00. Divendres de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00.

Més informació