Sobre Nosaltres

Taller de vehicles, reparació de xapa i pintura

Un taller Professional

Som un equip professional, amants del nostre treball en el sector de l’automoció. Un equip humà altament compromès que t’ajudarà i assessorarà degudament en tot moment, ja que els nostres principis són l’atenció al client i un treball realitzat amb la màxima qualitat de servei.

Màxima Experiència

En Automotive Center tenim una àmplia experiència com a mecànics de cotxes, reparació de carrosseries i pintura de vehicles en tota classe de cotxes i marques, ja que venim de diferents concessionaris oficials com són MercedesBenzVolvo, Renault, entre altres tallers independents.

El nostres Serveis

En el nostre taller reparem tota mena de cops i esgarrapades, reparació d’alçavidres, polit de fars, tapisseries, tintat de llunes, restauració de vehicles clàssics i substitució de qualsevol mecanisme de vehicles. Oferim garantia de per vida en pintura, realitzem canvi de color de vehicles o peces del mateix i pintura de llantes per a tota classe de vehicles.

Som un taller Multimarca

Treballem amb totes les marques i models de cotxes i vehicles, tant de gasolina com de gasoil, i fem servir els recanvis oficials i accessoris originals de la marca, seguint els procediments marcats pel fabricant. T’oferim un servei integral perquè puguis despreocupar-te de les reparacions i manteniment del teu vehicle.

Telèfon 877 01 86 42

Si tens algun dubte o consulta o necessites un pressupost sense compromís pots trucar-nos o bé escriure’ns la teva consulta.

Contacta amb nosaltres

Email info@automotivecenter.es

Si tens algun dubte o consulta o necessites un pressupost sense compromís pots enviar-nos un mail o bé fer-ho en el nostre formulari de contacte.

Contacta amb nosaltres

Horari laboral

El nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00. Divendres de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00.

Més informació